01.12.2014

NETRADIČNÁ ZIMA - Adina vaše zážitky

 

 

 

 

 

NETRADIČNÁ ZIMA

 

Zimným obdobím pre veľa z nás začína sladké lenošenie. Dni sú krátke a studené, odkladáme teda skoro všetky vonkajšie aktivity na budúci rok. Behanie, turistika, to všetko má čas.

Zimné počasie ale má svoje čaro, na ktoré by sme nemali zabúdať. Keď napadne snehová prikrývka, možností na zábavu a športovanie je veľa. Stačí sa len teplo zababušiť a vybehnúť von. Lyžovačka, sánkovanie, guľovačka - to sú naše slovenské klasiky. Kto z nás nemá takéto spomienky na detstvo a koľkí z nás sa radi k týmto zimným zábavám vracajú?

 

Dnes, keď už ale doba pokročila, si môžeme dopriať aj netradičnejšie snehové zážitky. Vyskúšali ste niekedy mushing ? Pod týmto cudzím slovom sa skrývajú psie záprahy. Kto ešte nevyskúšal, tomu veľmi odporúčame, najmä milovníkom adrenalínu! Viezť sa na saniach s vetrom vo vlasoch, vidieť pred sebou utekajúce psy a zdolávať krajinu, to je neopakovateľný zážitok.

 

Pre tých menej akčných ponúkame krásny výlet na Lomnický štít. Tatranská príroda je v zimnom šate ešte očarujúcejšia, než počas leta.

 

Obidva z týchto netradičných zážitkov môžete podarovať sebe alebo svojím najbližším. Mushing aj výlet na Lomický štít nájdete na Adina - vaše zážitky.

Doprajte si niečo iné - doprajte si zážitok.  

 

Mushing –

http://www.darcekyazazitky.sk/zazitky/darcek-pre-priatela-pre-milovaneho/jazda-psim-zaprahom-donovaly

 

Lomnický štít : 

http://www.darcekyazazitky.sk/zazitky/darcek-pre-priatelku-pre-lasku-zazitok-priatelke/noc-na-lomnickom-stite-romantika-v-oblakoch

 

Adina - vaše zážitky - http://www.darcekyazazitky.sk

▪ Správy zo stredísk
▪ Zaujímané odkazy

Dobrý anjel