01.08.2015

PARK SNOW Donovaly - Donovalský drapák

 
 
 
 
DONOVALSKÝ DRAPÁK
 
Cyklisti, bikeri POZOR! Už po tretíkrát sa môžete na Donovaloch tešiť na skvelý cyklistický víkend.
 
 
 
 
V sobotu, 8. augusta 2015 sa na Donovaloch uskutoční MTB hobby maratón. Pretekári budú mať na výber z dvoch tratí. Kratšia bude dlhá 30 km a tá dlhšia 60 km, pričom na svoje si prídú aj malí “drapáčikovia“, pre ktorých bude pripravená trať Drapáčik dlhá 500 m a trať Drapáčik – Junior s dĺžkou 5,5 km. Hobby maratón vystrieda v nedeľu 9. augusta 7. kolo slovenského pohára v MTB Cross Country.
 
Počas oboch víkendových dní sa stane súčasťou pretekov aj sprievodný program zameraný predovšetkým na oblasť cyklistiky. Pre necyklistov sú pripravené atrakcie FunArény, pri ktorých sa aj dospelí stanú deťmi. Za výborné ceny vďaka PARK SNOW karte, (ktorú si každý pretekár nájde v štartovom balíčku) môžete využiť bobovú dráhu, lanové centrum, lezeckú stenu či trampolíny. Pre malých aj veľkých je pripravený program v rozprávkovom svete Habakuky, ktoré počas tohto víkendu organizujú 4. ročník medzinárodného stretnutia flašinetárov – jedinečné podujatie svojho druhu na Slovensku. Lanovka TELEMIX Vás vyvezie na hrebeň Veľkej Fatry, odkiaľ budete mať Nízke Tatry ako na dlani. Jazýček gurmána pošteklí zážitková kuchyňa hotela Galileo****, hotela Residence **** a ostatných gastronomických zariadení v okolí. 
 
Poznačte si v kalendári druhý augustový víkend. Príďte zistiť svoje fyzické a psychické limity ako pretekár alebo sa len tak zbaľte a poďte povzbudiť cyklistov. Prípadne sa zbaľte s celou rodinou a užite si bohatý program a atrakcie, ktoré Vám ponúka PARK SNOW Donovaly! Tešíme sa na Vás.
 
 
 
 




   Viac info na www.drapak.sk a www.parksnow.sk.

 

 

▪ Akcie
▪ Zaujímané odkazy

Dobrý anjel