31.07.2014

HORE AKO TURISTA, DOLE AKO EXTRÉMISTA…

 
 
 
Cestou dole zaťažujeme kĺby dolných končatín, čo môže spôsobiť zranenia pri preťažovaní kĺbov, ktoré môžu mať aj trvalé následky. Toto eliminuje horská cyklistika, resp. zjazd na bicykli, ktorým je možné prekonať veľké a náročné vzdialenosti za krátky čas a bez vysokého zaťaženia kĺbov a námahy.
 
" Bergmönch " od firmy KOGA tieto dva krásne športy kombinuje. Je to zjazdový špeciál, ktorý môžete jednoducho prenášať na chrbte do kopca a po rýchlej úprave ho môžete použiť na bezpečný zjazd plný zábavy a aj adrenalínu pre odvážnejších a skúsenejších, bez rozdielu veku.
 
Bergmönch zjazdový špeciál od firmy KOGA
 
Je to integrovaný systém batohu a zjazdového špeciálu . Do kopca viete chodiť bez obmedzenia pohybu, s voľnými rukami (ako s batohom) a v kontakte s prírodou. Po dosiahnutí cieľa späť dole na buď v stoji (v ťažkom teréne) alebo relaxačnom kľaku (pri miernom teréne) . Táto geometria je navrhnutá logickým posúdením mnohých teoretických a empirických skúseností a hodnotiacich postupov. Pre vzpriamenú pozíciu (ako na koni) je možnosť nastaviť špeciál podľa individuálnych potrieb užívateľa, aby bola zaručená dobrá ovládateľnosť a bezpečnosť. Pri tomto zjazdovom špeciály je dosiahnutý kompromis medzi zjazdovým (DOWNHILL) a zloženým režimom pre stúpanie do kopca s ultra-nízkou hmotnosťou .
 
VÝHODY
 
Pri zostupnej chôdzi sú naše kĺby vystavené silám viacnásobne väčším, ako je naša telesná hmotnosť. Dôsledky : klesaním svaly dolných končatín slabnú, zvyšuje sa záťaž najmä na kolená a iné kĺby, ktorá spôsobuje bolesť i rôzne zranenia. Vaša chôdza sa stáva menej bezpečná. Štúdie informujú, že 67% všetkých turistov majú problémy s kolenami, následne s bolesťou členkov, bedier, ramien a chrbtice. POZOR, ale cestovanie s Bergmönch zjazdovým špeciálom sa tento problém jednoducho odstráni, a môžete si užívať zjazd (DOWNHILL) plný zážitkov na želané miesta,  ideálny pre kĺby a chrbticu .
 
Bergmönch zjazdový špeciál Vám umožní vychutnať hory a prírodu ako nikdy predtým. Prináša úplne novú ponuku pre viaceré cieľové skupiny športovcov a milovníkov prírody  (turisti, horolezci, skialpinisti, cyklisti, a iný extrémisti…), ktorým chýba táto pomôcka pre ich zábavu, hobby a efektívnejšie vyžitie. Bergmönch zjazdový špeciál je možné použiť kdekoľvek a kedykoľvek či akokoľvek. Vašej fantázii sa medze nekladú.
 
 
V PRÍPADE ZÁUJMU PÍŠTE NA: info@snowski.sk, VOLAJTE:  0911 237726
 
POPIS V SÚBORE PDF NA STIAHNUTIE 
▪ Akcie
▪ Zaujímané odkazy

Dobrý anjel