17.04.2021

Štrbské Pleso

 V termíne od 22. apríla 2021 do 25. apríla 2021 pre vás spúšťame jarnú lyžovačku na Štrbskom Plese. Či sa bude lyžovať aj po 25. apríli nám ukážu aktuálne snehové podmienky a samotné počasie. V prípade, že budú podmienky vhodné, s určitosťou pre vás termín jarnej lyžovačky predĺžime. V prevádzke bude pre vás od 22. apríla lanovka Solisko Expres a zjazdovky 1/3/4 (Solisko, Interski a Turistická). Aktuálne máme na Štrbskom Plese cca 40cm snehu a očakávame ďalšie sneženie. 


Skipasy budú v predaji už štandardne za najvýhodnejšiu cenu na: https://www.gopass.travel/SK/homepage, ale taktiež v našich pokladniach a infocentre priamo v stredisku. Majiteľom šikovných sezóniek predĺžujeme platnosť sezónych skipasov a to aj v prípade, že si už svoju šikovnú sezónku preniesli do zimnej sezóny 21/22. 


V prevádzke bude v týchto dňoch pre lyžiarov aj SKIBUS z centrálneho parkoviska na Štrbskom Plese. 

Okrem lyžovačky pre vás spúšťame aj gastro prevádzky ktoré budú fungovať výdajným systémom so sebou. 

 

V lyžiarskom stredisku budú aj naďalej platiť všetky platné nariadenia v súvislosti s opatreniami proti šíreniu ochorenia COVID-19. Pred príchodom do strediska je potrebný negatívnych antigénový, alebo RT-PCR test nie starší ako 72 hodín ako vyplýva z covid automatu. Kontrola bude prebiehať pri predaji skipasov na mieste. V prípade sezónych skipasov a skipasov zakúpených online bude prebiehať náhodná kontrola testov pri vstupe na lanovku. Zoznam aktuálnych mobilných odberových miest v regióne a okrese Poprad nájdete tu: https://www.vt.sk/informacie/covid-opatrenia-v-stredisku/mobilne-odberne-miesta


Zároveň všetkých návštevníkov žiadame, aby dodržiavali platné hygienické opatrenia a to: prekrytie horných dýchacích ciest rúškom/šálom/buffkou a pod., zachovanie minimálne 2m rozostupov a používanie dezinfekcie. 

 

Zdroj info: https://www.vt.sk/

 

▪ Správy zo stredísk
▪ Zaujímané odkazy

Dobrý anjel