08.12.2021

LYŽOVAČKA NA DONOVALOCH OD PIATKA, 10. DECEMBRA 2021!

Od piatka, 10. decembra 2021 otvárame lyžiarsku sezónu v časti Záhradište!

Na svah vás vyvezie 4-sedačková lanovka Buly Expres Záhradište, vleky Lomená poma, P1 a P2. K dispozícii bude 5 zjazdoviek v celkovej dĺžke 2,5 km!

Otváracie hodiny
Denne: 8:30 – 19:30

DOPRAVNÉ ZARIADENIE SÚ V REŽIME OP – t.j., vstup na lanovku a vleky bude umožnený len osobám po preukázaní sa dokladom o očkovaní alebo prekonaní ochorenia COVID19.

Prosíme všetkých návštevníkov, aby striktne dodržiavali všetky protipandemické opatrenia - odstupy min. 2 metre v koridoroch pred turniketmi, pokladňami príp. inde, mali vhodným a dostatočným spôsobom prekrytú tvár a dodržiavali prísnu hygienu rúk.

Využite výhodnejšie ceny skipasov s 30% zľavou zakúpených ONLINE pred príchodom do strediska a okrem ušetrených peňazí ušetríte aj čas státím v rade pred pokladňami!
Napr. cena celodenného lístka pre dospelú osobu zakúpeného online cez https://webshop.parksnow.sk/shop je 25€, na mieste v stredisku 35€.

Ak ste našim pravidelným návštevníkom, dávame do pozornosti "Nekonečnú sezónku", ktorá je platná v zimnej sezóne na lyžovačku a v letnej sezóne 2022 na lanovku TELEMIX Nová hoľa. Do 22.12.2021 si ju môžete zakúpiť v predpredaji za výhodnú cenu len 199€ v našom https://webshop.parksnow.sk/shop alebo priamo na pokladniach v stredisku.

Informácie ohľadom otvorenia ďalších zjazdoviek a vlekov na Záhradišti a Novej holi budeme priebežne aktualizovať. Sledujte našu oficiálnu webovú stránku a kanály na sociálnych sieťach https://www.facebook.com/parksnowdonovaly a https://www.instagram.com/donovaly/

 

Zdroj info: https://www.parksnow.sk/zima/index.php

.

▪ Správy zo stredísk
▪ Zaujímané odkazy

Dobrý anjel